Іваничівщина: центр зайнятості та громада, співпраця триває

07 Грудня 2017, 08:43
1253

У районному центрі зайнятості розповідають, що вже не перший рік активно долучаються до організації громадських та інших робіт тимчасового характеру Литовезька, Павлівська та Іваничівська об’єднані територіальні громади, Луковичівська, Колонська, Милятинська сільські ради Іваничівщини.

Серед видів громадських робіт – благоустрій територій населених пунктів та придорожніх смуг, впорядкування пам'ятників загиблим захисникам Вітчизни та місцевих кладовищ. 

З початку року, на основі укладених договорів між Іваничівським районним центром зайнятості та органами місцевого самоврядування на організацію і проведення громадських робіт, 66 безробітних скористались можливістю отримати додатковий заробіток та попрацювати на користь громад. Враховуючи, що користь від організації таких робіт для місцевих громад очевидна, служба зайнятості й надалі співпрацюватиме у цьому напрямку з сільськими радами.

Фахівці Іваничівського центру зайнятості подякували всім, хто долучився до організації громадських робіт із благоустрою на Іваничівщині, та відзначили голову Милятинської сільської ради В.Ілова за багаторічну співпрацю в сфері соціального захисту населення від безробіття та вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні.

Представникам органів місцевого самоврядування спеціалісти центру зайнятості бажають наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024