Іваничі: у військкоматі урочисто відзначили День Збройних сил України

06 Грудня 2017, 20:07
1436

6 грудня 2017 року в Іваничівському районному військовому комісаріаті з нагоди професійного свята відбулись урочистості «Служу на вірність народу України».

Слова глибокої шани та вдячності в адресу військовослужбовців прозвучали від заступника голови районної державної адміністрації Людмили Войтович, - повідомляє сектор внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

- Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках, - зазначила заступник голови РДА.

Окрім того, Людмила Миколаївна вручила подяки голови райдержадміністрації Володимиру Лойку та Наталії Грицюк за вагомий особистий внесок у зміцнення обороздатності держави, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних сил України.

До привітань приєднались селищний голова Федір Войтюк, депутат районної ради Сергій Недбайло та керівник районної організації ППП «Солідарність» Микола Холмецький.

Музичні вітання для присутніх виконали працівники РД «Просвіта» Галина Дорощук, Галина Марущак, Надія Ковальчук та Микола Шут.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024