Уродженця Павлівки судили за побиття дружини

02 Лютого 2022, 09:02
Уродженця Павлівки судили за побиття дружини 512
Уродженця Павлівки судили за побиття дружини

Судили уродженця Павлівки однойменної громади за нанесення дружині легких тілесних ушкоджень.

Про це йдеться у вироку суду від 28 січня, передає Район.Іваничі.

14 січня 2020 засуджений сварився з дружиною, правою рукою схопив її за шию, після чого наніс декілька ударів в область правої та лівої рук і удари в ліву частину спини, внаслідок чого спричинив потерпілій тілесні ушкодження, які згідно висновку судово-медичного експерта №16 від 23.01.2020, відносять до категорії легких тілесних ушкоджень.

Таким чином, зловмисник вчинив кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу – умисне легке тілесне ушкодження.

Підсудний свою вину не визнав та пояснив, що обставин конфлікту не пам`ятає. Стверджував, що його спровокував брат потерпілої. Обвинувачений підтвердив, що пошкодив срібний ланцюжок, що вона вчила їх спільну неповнолітню дочку обманювати.

За словами потерпілої, в день конфлікту її чоловік прийшов додому п'яний і почав сваритися з донькою. Вона захищала її. Підсудний почав бити дружину. В конфлікт втрутилась жінка, яка походила повз їхній будинок. Тоді засуджений почав конфлікт з нею і пошкодив її срібний ланцюжок. Їхня донька покликала на допомогу сусіда, яки допоміг їй та потерпілій покинути квартиру. 

Свідки всі обставини сварки підтвердили.

Підсудного визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України та призначили йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Та на підставі частини 5 статті 74, статті 49 Кримінального кодексу України звільнили від призначеного судом покарання.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50