Бив та душив неповнолітнього сина: судили уродженця Павлівщини

18 Січня 2022, 09:13
Був та душив неповнолітнього сина: судили мешканця Іваничівщини 559
Був та душив неповнолітнього сина: судили мешканця Іваничівщини

У Нововолинському міському судді винесли вирок уродженцю села Клопочин Павлівської громади Володимир-Волинського району. Він бив та душив власного неповнолітнього сина.

Про це йдеться у постанові суду від 11 січня, повідомляє кореспондентка Район.Іваничі.

Пишуть, що правопорушник – безробітний та раніше не судимий. 

8 листопада 2021 року він перебував в себе вдома, почав сперечатися з неповнолітнім сином. Схопив дитину за шию та почав душити, після чого шарпнув за одяг, завдав удар своєю головою в лоб потерпілого. На цьому покараний не зупинився. Павлівчанин кулаком приблизно сім разів ударив хлопця в голову.

Згідно висновку судово-медичної експертизи дитина зазнала тілесних ушкоджень у вигляді синця на лобі з незначною кровотечею та струсу головного мозку. Правоохоронці побиття класифікували як легкі тілесні ушкодження (Пункт 2.3.3. «Правил визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень»).

«Горе-батька» звинуватили у вчиненні кримінального проступку, який передбачений частиною 2 статті 125 Кримінального Кодексу України.

Чоловіка суд визнав винним за  частиною 2 статті 125 Кримінального Кодексу України і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024