Компанія Procter & Gamble та «Карітас України» організувала благодійну акцію у Нововолинську

07 Січня 2022, 17:29
Компанія Procter & Gamble та «Карітас України» організувала благодійну акцію у Нововолинську 412
Компанія Procter & Gamble та «Карітас України» організувала благодійну акцію у Нововолинську
Напередодні Нового року та Різдва Procter & Gamble об'єднались з «Карітас України», щоб подарувати свято підопічним благодійного фонду одразу в кількох містах країни: Києві, Тернополі, Нововолинську та Полтаві.

Про це йдеться на сайті Громадського.

«Перед святами ми прагнемо робити кожен день особливим, дарувати тепло і турботу тим, кому вони так потрібні. Із року в рік разом із «Карітас України» ми реалізовуємо новорічно-різдвяні ініціативи для маленьких та дорослих українців — підопічних фонду — та активно залучаємо до благодійності наших працівників», — каже Наталя Нікітіна, керівниця відділу комунікацій P&G в Україні.

Серед ініціатив компанії — передавання продуктових та гігієнічних наборів літнім людям та людям з інвалідністю, ремонт спортивного залу для дітей з Тернополя і обладнання сенсорних кімнат для дітей з особливими потребами у Нововолинську та Полтаві. 

Напередодні Нового року працівники Procter&Gamble разом з волонтерами «Карітас» передали 62 продуктових набори людям вразливих категорій населення, якими опікується «Карітас Київ». Також компанія підготувала гігієнічні набори з продукцією Procter&Gamble: шампуні, зубні пасти, пральні засоби тощо.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024