Це врятує мою маму від інвалідного візка: донька володимирчанки просить допомоги

05 Січня 2022, 15:10
Альона Столярук-Шепшелей 1146
Альона Столярук-Шепшелей

Володимирчанка Альона Столярук-Шепшелей має важку хворобу обох колінних суглобів та потребує термінової операції вартістю близько 100 тисяч грн. 

Жінці призначили операцію на 8 грудня, але вона так і не відбулася, бо родина не зібрала усю необхідну суму. Про це написала донька Альони на сайті, де відкрито збір допомоги.  

«Мама з тих людей, які, не дивлячись на себе, завжди готова допомогти іншим. Усмішка та турбота про іншу людину – це те, що її відрізняє. Вона завжди була дуже енергійною і працьовитою. Сьогодні, коли біль не покидає її ні на хвилину, мама тримається доброї думки та надіється, що все вийде.

З 2004 року мама хворіє на ревматоїдний артрит та приймає гормональні таблетки. З 2013-2016 роки мама працювала на меблевій фабриці комплектувальником. Проблеми з ходою почали наростати з кожним днем, а біль все більше обмежувала рухи.

У 2018 році стався розрив гомілкового сухожилля, через що мама перенесла операцію. Із-за основного захворювання у неї утворився артрозо-артрит обох колінних суглобів. Хвороба дуже швидко прогресує, затяжні болі в ногах та спині стали нестерпними. Мама постійно на знеболювальних, пекучий біль не дає спати ночами. Вона виснажена, але все ще вірить, що скоро це закінчиться. Вона мріє, щоб якомога швидше без болю ходити на прогулянки зі своїм онуком.

Її страждання – це мої страждання. Я б дуже хотіла, щоб вони закінчилися. Найкраще рішення – тотальне ендопротезування колінного суглоба. Лікарі твердять, що саме хірургічне втручання дозволить мамі позбутися нестерпних мук, дозволить ходити без болю і жити без страху! Проте порятунок має ціну – 100.000 гривень.

Для нашої родини така сума дуже велика. На жаль, моя заробітна плата не дозволяє швидко зібрати сотні тисяч гривень. Мама проживає з 73-річною мамою та 97-річною бабусею-інвалідом, на ліки та догляд для якої також йде багато коштів. Тому сьогодні змушені звернутись до людей: допоможіть врятувати маму від страшного болю та інвалідного візка. Прошу Вашої підтримки! Кожен день – це боротьба, а кожна гривня дає шанс на перемогу! Ми віримо у відкриті серця добрих людей… Віримо, що мама буде стояти на ногах!» – йдеться у дописі. 

Допомогти Альоні можна будь-якою сумою.

Картка Ощадбанку – 5167 4901 6806 0433

Картка ПриватБанку – 4731 2196 4157 4433 – Столярук Олена

Читайте також:  Володимирчанка, яка має хворобу обох колінних суглобів, просить про допомогу

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39