У Грядах відкрили поліцейську станцію

28 Грудня 2021, 14:27
Відкриття поліцейських станцій у Благодатному та Грядах 518
Відкриття поліцейських станцій у Благодатному та Грядах

У Благодатному та Грядах відкрили поліцейські станції.

Про це повідомляютть на офіційному сайті ГУ НП у Волинській області

У вівторок, 28 грудня, в селищі Благодатне та у селі Гряди Володимир-Волинського району відкрили оновлені поліцейські станції, де несуть службу два офіцери громади. 

Участь у відкритті взяли начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, голова Нововолинської громади Борис Карпус, співробітники поліції, представники місцевої влади. 

Юрій Крошко зазначив, що меморандум між поліцією і Нововолинською громадою був підписаний у квітні 2021 року. За цей час громада виділила кошти на закупівлю одного автомобіля та надала необхідні приміщення, в яких зроблено сучасний ремонт. Поліція своєю чергою також придбала один автомобіль, провела відбір двох офіцерів, які віднині несуть тут службу. 

Борис Карпус сказав, що відкривати поліцейську станцію – це дійсно почесна місія, адже місцеві мешканці давно чекали на офіцерів. Він відзначив тісну співпрацю органів самоврядування з місцевими підрозділами поліції, активну роботу над питаннями безпеки та встановленням камер спостереження. «Де безпечно – там є більше можливостей для розвитку», - наголосив посадовець.

Керівник сектору взаємодії з громадами Роман Богдан представив двох поліцейських офіцерів, які закріплені за станціями. Старший лейтенант Віктор Циплаков обслуговує смт. Благодатне з населенням майже 5 тисяч осіб, а старший лейтенант Роман Артинюк – села Гряди, Тишковичі, Низкиничі, Кропивщина, Хринів, Грибовиця, - тут загалом проживає майже 4 тисячі осіб.

Голова громади отримав від головного поліцейського області сертифікат учасника проекту «Поліцейський офіцер громади», що є свідченням подальшої взаємодії зі зміцнення безпекового середовища на території Нововолинська та прилеглих населених пунктів.

 

За словами Юрія Крошка, нині у 29 громадах області несуть службу 38 поліцейських офіцерів. Цей проект, започаткований Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією, передбачає тісну взаємодію поліцейського з територіальною громадою, орієнтований на надання громадянам якісних поліцейських послуг та сприяє вирішенню проблем і потреб людей, безпека яких є пріоритетом роботи поліції. Завдяки йому жителі громад можуть швидко вирішувати майже всі безпекові питання на місці.

Присутні оглянули приміщення поліцейських станцій, де створені необхідні умови для роботи й відпочинку офіцерів. Саме тут проводитиметься прийом громадян та вестиметься робота з документами.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39