Дітей з Іваничівщини запрошують долучитися до конкурсу «Новорічна мрія»

13 Грудня 2021, 14:45
Дітей з Володимирщини запрошують долучитися до конкурсу «Новорічна мрія» 563
Дітей з Володимирщини запрошують долучитися до конкурсу «Новорічна мрія»

Дітей з Володимирщини запрошують на творчий конкурс від благодійників – «Новорічна мрія».

Про це повідомили 13 грудня. Інформацію пишуть на сторінці Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Захід організовують: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур». Також, Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Та Державне підприємства «Центр захисту інформаційного простору України».

Учасники конкурсу:
  • діти - внутрішньо переміщені особи (віком від 7 до 18 років).
  • діти учасників АТО/ООС (віком від 7 до 18 років).
  • діти, які постійно мешкають на території проведення АТО/ООС (віком від 7 до 18 років).
Номінації:
  • Молодша група (від 7 до 10 років);
  • Середня група (від 11 до 14 років);
  • Старша група (від 15 до 18 років).
  • Вимоги до робіт та їх доставка

Для конкурсу просять надсилати творчі роботи дітей: малюнки, HandMade «ХендМейд» вироби, графічні зображення тощо). 

Дітей, життя яких пов
Дітей, життя яких пов

Конкурсна робота (відсканована чи сфотографована у форматі JPEG) разом із заявкою (прізвище, ім’я та по батькові конкурсанта, дата народження, контактний телефон, електронна адреса, місце проживання, контактна інформація законних представників, назва номінації, назва конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) опису зображеного на малюнку). 

Її необхідно подавати до Організаційного комітету, шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу [email protected] (обов’язково зазначити в темі листа – «Конкурс») до 20 грудня 2021 року включно.

За бажанням конкурсант разом з роботою може надіслати на зазначену електронну адресу відео до хвилини з власною розповіддю на тему: «Моя новорічна мрія». Це відео використають при створенні загального відео сюжету про конкурс, його покажуть під час виставки робіт. Кожен учасник може подати для участі в Конкурсі не більше трьох конкурсних робіт.

Роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб. Якщо виявлять плагіат на будь-якому етапі конкурсу, роботу вилучать з участі в конкурсі, а учасника – дискваліфікують. 

Відповідальність за порушення авторських прав несе учасник конкурсу та його законний представник. 

Переможці конкурсу оголосять 28 грудня 2021 року. 

Вже у січні 2022 року переможці Конкурсу отримають дипломи лауреатів Конкурсу та цікаві подарунки. В кожній номінації визначать до п’яти переможців.

Окремо буде відзначено трьох конкурсантів, які розмістять на сторінках в мережі Facebook свою конкурсну роботу з хештегом #НоворічнаМрія2021

Конкурсанти отримають електроні сертифікати учасника. Контактні дані Оргкомітету: електронна адреса [email protected], повідомлення на Facebook-сторінку Організатора.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024