Волиняни сплатили 375 мільйонів гривень військового збору

07 Грудня 2021, 18:36
Військовий збір 423
Військовий збір

За підсумками одинадцяти місяців 2021 року внесок волинян в обороноздатність країни склав 375 мільйонів гривень військового збору.

Це на 24,3% більше проти аналогічного періоду торік. Про це Бізнес.Район повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

«Ефективна протидія зовнішнім викликам та фінансування заходів оборонного характеру потребують стабільних бюджетних надходжень. Саме сплачений з офіційних доходів військовий збір – одне з джерел забезпечення національного війська. Тож кожен, хто працює легально, щомісяця робить посильний фінансовий внесок у національну безпеку та оборону. Варто відзначити, що більшість волинських працедавців – відповідальні платники податків і своєчасно перераховують до бюджету ПДФО та військовий збір із заробітної плати найманих осіб», - зазначає начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців наголосила, що безпека та економічний розвиток країни залежать від сумління кожного платника податків.

«Оборонна галузь і соціальна сфера вимагають щоденної уваги та ритмічного фінансування. Тому громадянам, котрі раніше не сплачували податки, зараз запропоновано подати одноразову добровільну декларацію і сплатити визначений законом збір залежно від задекларованих активів. Це прийнятний і цивілізований спосіб розпочати податкову історію сумлінного платника податків», - підкреслила Світлана Савчук.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Волинські податківці консультують громадян щодо особливостей подання одноразової добровільної декларації за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Читайте також: Скільки заробляли волиняни у жовтні

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39