Скільки заробляють очільники Іваничівщини: Поромівська громада

02 Грудня 2021, 15:05
Скільки заробляють очільники Іваничівщини: Поромівська громада 739
Скільки заробляють очільники Іваничівщини: Поромівська громада

Керівництву громад Володимир-Волинського району за 8 місяців цього року нарахували 9,12 мільйона гривень зарплати. Серед керівного складу територіальних громад найбільше заробляє міський голова Нововолинська – у середньому майже 48 тисяч гривень на місяць, а найменше — заступниця голови Павлівської громади Ніна Петренко – близько 12 тисяч на місяць.

Про це повідомили 28 листопада. Інформацію повідомили на сайті Сила правди.

Центр журналістських розслідувань дослідив скільки отримують міські, сільські і селищні голови, їхні заступники, секретарі та керуючі справами у територіальних громадах Володимир-Волинського району. 

На запит «Сили правди» громади надали інформацію про нарахування зарплати керівництву із 1 січня до 31 серпня 2021 року.

У сільських територіальних громадах на зарплати керівництва йшло до 90 тисяч гривень на місяць. Найменше у Володимир-Волинському районі заробив очільник Поромівщини — в середньому 43,2 тисячі гривень

Також в громаді і найменша зарплатня серед секретарів району. Наталія Ліпейко отримала 126,6 тисячі гривень.

Таким чином, «Сила правди» проаналізувала, які заробітні плати став отримувати керівний склад рад Володимир-Волинського району різних рівнів після реформи децентралізації, збільшення адміністративних одиниць і місцевих виборів 2020 року.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024