Віскі, сік та «газованка»: засудили зловмисників з Нововолинська, які обікрали місцевий ресторан

29 Листопада 2021, 12:13
Зловмисники з Нововолинська обікрали місцевий ресторан 656
Зловмисники з Нововолинська обікрали місцевий ресторан

Іваничівський районний суд Волинської області визнав винними в грабежі місцевого ресторану двох уродженців Нововолинська. Один із зловмисників вчинив ряд інших правопорушень.

Інформацію повідомили 23 листопада. Про це пишуть на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Уродженець та уродженка Нововолинська 15 червня 2021 обікрали ресторан в селі Литовеж, що на Іваничівщині

Проникли в приміщення вночі через вікно. Винесли кілька пляшок алкоголю, сік та «газованку». Словом, завдали ресторану збитків вартістю 6 тисяч 718 гривень.

Також, одного зі злочинців визнали винним в тому, що обікрав квартиру і завдав збитків власнику на суму 4 тисячі 168 гривень. 

Чоловіка і раніше судили. Він відбував покарання умовно, перебував під домашнім арештом. Словом, не мав права покидати своє місце проживання без узгодження з правоохоронними органами. Все ж домовленість порушив. Про таке недотримання закону також згадали у вироку суду.

Також злочинця визнали винним у ще одному грабежі житла. Загальна сума збитків становить – 6 тисяч 386 гривень.

Ще один злочин за який засудили правопорушника – незаконне заволодіння чужою банківською карткою. Злочинець зняв і присвоїв собі 5000 гривень.

В результаті, зловмисника засудили на три роки та один місяць позбавлення волі. Його спільницю в грабежі ресторану також визнали винною. Жінка раніше судимості не мала.  Суд призначив покарання – позбавлення волі терміном на три роки. Та все ж зловмисниці присудили покарання у вигляді одного року умовного позбавлення волі. Їй протягом цього періоду необхідно періодично з'являтися до правоохоронних органів для реєстрації та повідомляти про зміну місця навчання, роботи чи проживання.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024