Поліція Нововолинська продовжує рейди цвинтарями в пошуках живодерів

21 Жовтня 2021, 17:45
Поліція Нововолинська продовжує рейди цвинтарів 528
Поліція Нововолинська продовжує рейди цвинтарів

Поліція Нововолинська продовжує проводити рейди кладовищем міста в пошуках живодерів, які вбили кота та собаку. 

Як повідомили місцеві мешканці, події відбулися в жовтні. Про це пишуть на сайті Zahid.net.

Зі слів очевидців, невідомі задушили собаку, а згодом і кота, випалили їхні внутрішні органи та прив’язали до трупів свічки. Також місцеві жителі повідомили поліцію про помічені на цвинтарі свічки та незрозумілі символи на асфальті.

У Нововолинську поліція проводить рейди біля цвинтаря
У Нововолинську поліція проводить рейди біля цвинтаря

Як повідомило видання БУГ, закатованих тварин знайшли на кладовищах у жовтні цього року. Зокрема, живодери задушили собаку, який жив у будинку біля цвинтаря. Зранку власниця знайшла труп собаки з прив’язаною до живота стрічкою та випаленими внутрішніми органами.

Також місцеві жителі помітили на кладовищі незрозумілі символи та свічки на асфальті. 13 жовтня світлини опублікували у спільноті Нововолинська інфо.

Згодом стало відомо про ще один випадок живодерства, щоправда, уже на іншому кладовищі. На цей раз невідомі задушили кота, і аналогічно випалили його внутрішні органи, а до живота прив’язали свічку. Щодо обох інцидентів мешканці звернулись до поліції. 

Незрозумілі малюнки біля цвинтаря Нововолинська
Незрозумілі малюнки біля цвинтаря Нововолинська

Керівник відділення поліції номер один Нововолинська Олександр Ципко пояснив журналістам, що за цими фактами поліція веде перевірку. Причетних до вбивств намагаються знайти, влаштовують рейди на цвинтарі.

«Поліції відомо про задушеного собаку на кладовищі у Нововолинську, де мешканцями також було помічено свічки та символи на асфальті. Пошуки даються непросто, адже на кладовищі відсутні камери відеонагляду та поки не знайдено певних речей, що допомогли б віднайти катів чимскоріше», – пояснив Олександр Ципко.

Дивні символи біля кладовища Нововолинська
Дивні символи біля кладовища Нововолинська

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024