На святкування Дня Нововолинська витратили понад 450 тисяч гривень

25 Вересня 2021, 12:07
Святкування Дня міста і Дня Шахтаря у Нововолинську 565
Святкування Дня міста і Дня Шахтаря у Нововолинську

Святкування Дня міста та Дня шахтаря у Нововолинську обійшлось у 450 тисяч гривень. 

Інформацію повідомили 24 вересня. Про це пишуть на сайті Сила правди

Інформацію з’ясував Центр журналістських розслідувань «Сила правди». Підрахували всі закупівлі, що стосувались святкових заходів, у системі публічних закупівель Prozorro.

«Урочистості з нагоди 71-ї річниці Нововолинська та День шахтаря відбулись 28 серпня. Організували і виступ відомої співачки, і битву діджеїв, і вогняне шоу», – йдеться у повідомленні.

За концерт співачки Світлани Тарабарової оплатили понад 165 тисяч гривень. Окрім виступу, зірці та її команді оплатили харчування та проживання у готелі. За харчування відділ культури виконкому Нововолинської міськради сплатив понад чотири тисячі гривень нововолинській підприємиці Катерині Марчук

Світлана Тарабарова у Нововолинську
Світлана Тарабарова у Нововолинську

За проживання – майже три тисячі гривень підприємиці Ользі Пилипчук.

Підприємцю Олександру Маркопольському оплатили 168 тисяч гривень. За встановлення та демонтаж сценічних конструкцій – майже 50 тисяч гривень. 

А світлотехнічне забезпечення коштувало понад 36 тисяч гривень. Також підприємець отримав майже 32 тисячі гривень за оренду металоконструкцій та матеріалів для заходу. Ще майже 50 тисяч гривень коштувало звукотехнічне забезпечення.

«У 20 тисяч обійшовся місту виступ Державного академічного Волинського народного хору на парковій сцені. А ще понад 14 тисяч гривень заплатили за послуги ведучих Сергію Бучаку», – йдеться у повідомленні.

За організацію відкритого регіонального конкурсу діджеїв «Dj’s Battle» – 15 тисяч гривень підприємиці Альбіні Красинській. Ще майже шість тисяч оплатили Галині Мельничук, яка займалась харчуванням учасників конкурсу: Національної гвардії України та роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області.

Для участі в змаганні запросили п’ятьох діджеїв з усієї країни. Хедлайнером заходу став DJ MR.SANNY з Києва. Після конкурсу усім учасникам вручили нагороди та сувеніри за участь.

Виступ діджеїв у Нововолинську
Виступ діджеїв у Нововолинську

На вогняне шоу, організоване театром вогню «Аладін», та виступ учасників танцювальної школи «My Jump Dance School» витратили понад 24 тисячі гривень.

«У «Prozorro» є звіт про договір на такі послуги з підприємцем Ярославом Пилипюком. Він же отримав майже 15 тисяч гривень за організацію відпочинку та розваг з нагоди святкування Дня міста, Дня шахтаря та 65-ї річниці заснування селища Благодатне», – йдеться у повідомленні.

Вогняне шоу відбулось одразу після виступу співачки Світлани Тарабарової, наприкінці якого учасники театру вогню створили палаючий напис «Нововолинськ».

Фаєр шоу у Нововолинську
Фаєр шоу у Нововолинську

За фуршетний стіл для представників делегацій, що брали участь у святкових заходах віддали понад 10 тисяч гривень ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти». При цьому окремо за харчування запрошених делегацій заплатили майже 15 тисяч гривень підприємиці Надії Золотько.

Загалом, згідно з інформацією з системи публічних закупівель, відділ культури Нововолинської міськради витратив майже 450 тисяч гривень на організацію заходів з нагоди Дня міста та Дня шахтаря. 

Читайте також: У Нововолинському інклюзивному центрі провели виїзне заняття

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром