В Іваничах вимагають відновити роботу автостанції

16 Серпня 2021, 08:11
Автостанція Іваничі 938
Автостанція Іваничі

З ініціативи Іваничівської селищної голови Лілії Томашевської за участю заступника голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Віктора Фіщука відбулась робоча зустріч, на якій обговорили зупинку роботи місцевої автобусної станції.

Про це інформують на сайті Іваничівської селищної ради.

Під час наради йшлося, що керівництво автостанції не надало жодного листа про офіційне закриття об'єкта, хоча автостанція не функціонує ще з березня 2020 року. Введення у державі карантинних заходів у 2020 - 2021 роках не передбачало зупинки роботи автостанцій. Однак в порушення чинного законодавства керівництво ПрАТ «ВОПАС» зупинило роботу автостанції.

На автостанції відсутній графік руху пасажирського транспорту, який має постійно оновлюватись. Також відсутні елементарні умови для очікування пасажирів як у приміщенні, так і на прилеглій території.

Присутній начальник Володимир-Волинської автостанції Анатолій Лах не зумів пояснити присутнім причини тривалої зупинки роботи автостанції та створення незручностей для пасажирів.

У підсумку зустрічі прийняли рішення рекомендувати Володимир-Волинській райдержадміністрації звернутись щодо здійснення перевірки діяльності автобусної станції в Іваничах та оцінки правомірності дій керівництвом ПрАТ «ВОПАС» по закриттю автостанції до департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації, Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), управління патрульної поліції у Волинській області, головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024