В Іваничівській громаді авто заїхало на цвинтар

06 Липня 2021, 15:15
Авто в'їхало в пам'ятник 895
Авто в'їхало в пам'ятник
Поліцейський офіцер громади Іваничівської громади оперативно встановив водія, який заїхав на цвинтар та пошкодив могилу.
 
5 липня до шерифа Іваничівської громади звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа пошкодила могилу його родича на місцевому цвинтарі. Про це інформують на сторінці Поліцейського громади у фейсбуці.
 
Прибувши на місце події, офіцер громади виявив, що поблизу могили, яку було пошкоджено, знаходяться деталі автомобіля, який ймовірно причетний до скоєння вище вказаного правопорушення.
Таким чином, за допомогою залишених деталей від авто, а також за допомогою об’їзду громади та опитування можливих свідків та очевидців даної події, поліцейський оперативно встановив, що до вчинення даного правопорушення причетний 41-річний місцевий мешканець, який під керуванням автомобіля марки «Тойота Авенсіс» не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на місцеве кладовище та пошкодив могилу.
 
На водія склали протоколи за ч.1 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), а також ст. 124 КУПаП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна ) та вилучили посвідчення водія.
 
Одночасно з водієм провели профілактичну бесіду щодо заборони керування автомобілем в стані алкогольного сп‘яніння та ознайомили зі змістом ст. 130 КУпАП.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024