Майже 350 клієнтів «Волиньгазу» вирішили замінити або встановити газове обладнання

05 Травня 2021, 13:00
514

Від початку року до одинадцяти 104.ua Клієнтських просторів звернулися 347 волинян із заявами щодо встановлення та заміни газового обладнання. За цей період в АТ «Волиньгаз» придбали близько 90 одиниць газового обладнання.

Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Алгоритм легальної заміни газового обладнання простий – потрібно звернутися із заявою до 104.ua Клієнтського простору, надати пакет документів і чекати на комплекс робіт з реконструкції. На всіх етапах вас консультуватиме персональний менеджер.

«Фахова заміна газового обладнання однією організацією дозволяє заощадити час і кошти. Клієнт один раз звертається до 104.ua Клієнтського простору, подає документи, а персональний менеджер контролює процес послуги з реконструкції.

Клієнт у телефонному режимі завжди може поцікавитися станом виконання робіт та скоригувати час виконання робіт, відповідно до своїх планів», – зауважує менеджерка 104.ua Клієнтського простору Ольга Руденко.

Для тривалої експлуатації обладнання, потрібно дбати про вчасне технічне обслуговування. Наразі у 104.ua Клієнтських просторах клієнти «Волиньгазу» можуть придбати необхідне газове обладнання від провідних виробників з гарантією та з подальшим технічним обслуговуванням.

Також є можливість укласти договір на технічне обслуговування вже встановленого газового обладнання.

Українське законодавство забороняє самостійно проводити заміну і ремонт газового обладнання. Щоб законно замінити газове обладнання споживачам обов’язково потрібно звертатися до оператора ГРМ.

Чинні Правила безпеки систем газопостачання у п. 5.5 визначають: «Заміна газового обладнання виконується за заявою власника (орендаря, наймача) до газорозподільного підприємства суб’єктом господарювання, який має дозвіл на виконання зазначених робіт, виданий центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю».

Читайте також: 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39