Колишній настоятель храму в Низкиничах у розпал пандемії з розмахом відсвяткував ювілей. ВІДЕО

20 Квітня 2021, 12:37
Митрополит Павло 1536 Джерело: https://uagit.tv/
Митрополит Павло

Одним із перших вітати митрополита Московського патріархату приїхав Олександр Лукашик – тимчасовий повірений у справах Росії в Україні. 

Скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври, митрополит Московського патріархату Павло 19 квітня відсвяткував ювілей. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Йому виповнилось шістдесят років. Зранку ієрарх зустрічав гостей із подарунками у своїй резиденції в монастирі – без дотримання карантинних норм та дистанції. Та найдорожчий подарунок він зробив собі сам.

Об одинадцятій ранку біля резиденції митрополита Павла шикуються розкішні автомобілі. Площа біля Хрестовоздвиженської церкви перетворюється на парковку для суперкарів.

Навколо – повно охорони. Одним із перших вітати митрополита Московського патріархату у броньованому «геліку» зі спецсигналами приїздить Олександр Лукашик – тимчасовий повірений у справах Російської Федерації в Україні.

Серед гостей камера ТСН помічає кількох колишніх і чинних політиків. Усього – до сотні відвідувачів. Екснардепка від «Народного фронту» Тетяна Донець привезла набір брендового посуду в дерев’яному ящику. На заході вона пробула трохи більше пів години.

Експрем’єр-міністр України Валерій Пустовойтенко йшов до владики із порожніми руками. Букет білих троянд ніс його помічник.

Десять років тому настоятель Києво-Печерського монастиря став героєм світської хроніки. Тоді він святкував куди розкішніше. Серед гостей були прем’єри та народні депутати, олігархи та супермоделі. І дарунки були цікавіші – на п’ятдесят років він отримав "мерседес" бізнес-класу останньої моделі.

А щойно закінчився великий піст, ієрарх влаштував закриту вечірку в готелі «Русь». Тоді його розважали співак Стас Михайлов та Таїсія Повалій. Рівно через рік, йому подарували в комплект до «Мерседеса» ще й «Лексус».

Читайте також: Громада Низкиницького монастиря прийняла рішення про перехід до ПЦУ. ОНОВЛЕНО

«Він при мені благословляв спалити дзвіницю» - Віктор Мартиненко про колишнього намісника Низкиницького монастиря

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024