Не відпускав на заробітки в Польщу: судили нововолинця, який побив співмешканку

11 Квітня 2021, 18:48
2516

Нововолинський міський суд розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно уродженця Нововолинська у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 125 КК України.

Про це йдеться у вироку суду від 1 квітня.

Обвинувачений 11 липня 2020 року, перебуваючи у приміщенні кафе «Оболонь», в ході конфлікту з особою, з якою спільно проживав однією сім`єю, але в шлюбі не перебував який раптово виник на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно завдав ударів кулаком в обличчя потерпілій.

Після того наніс їй близько десяти ударів рукою по обличчю та тулубу та декілька ударів ногами по тілі потерпілої, спричинивши численні тілесні ушкодження  які, згідно з висновком судово-медичної експертизи, належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений у судовому засіданні у вчиненні інкримінованих дій визнав себе винним повністю та розповів, що того дня разом із співмешканкою прийшов у  кафе на 15-мікрорайоні в Нововолинську, щоб випити пива. Коли співмешканка повідомила йому, що має намір їхати до Польщі на заробітки, він розізлився і в зв`язку з цим між ними виник словесний конфлікт, під час якого він, умисно завдав ударів по обличчю та тулубу потерпілої, спричинивши їй легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений шкодує про вчинене, щиро кається. Пояснив, що потерпіла з вересня 2020 року перебуває у Польщі, телефонує до нього, вони нормально спілкуються. Просить суд призначити йому покарання у виді штрафу, оскільки працює неофіційно і отримує відповідний дохід, бо має обов`язок утримувати малолітню дитину.

Потерпіла подала до суду заяву, в якій просить справу розглядати у її відсутності ,в зв`язку з виїздом за кордон. Просить суворо покарати обвинуваченого і зазначає, що претензій матеріального характеру до підсудного немає.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024