Іваничівських працівників комунального підприємства привітали зі святом

20 Березня 2021, 15:45
1244

У третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

19 березня працівників галузі житлово-комунального господарства з професійним святом привітала селищний голова Іванич Лідія Томашевська. Лідія Михайлівна подякувала колективу за роботу та наголосила, що саме вони, не дивлячись на всі труднощі та негаразди,  роблять красивою і затишною нашу громаду, йдеться на сайті органу місцевого самоврядування.

За  сумлінну працю, добросовісне ставлення до своїх професійних  обов’язків, високий рівень обслуговування жителів громади та з нагоди Дня працівника житлово-комунального господарства оголосили подяки селищної ради кращим працівникам ВУЖКГ: Юрію Любежаніну, електромонтеру виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі, Василю Андріюку, слюсарю виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі, Степану Шпаку, трактористу виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі, та Софії Фісун, прибиральниці територій виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі.










Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024