Нововолинська громада підписала меморандум про співпрацю з Асоціацією місцевого самоврядування Прибужжя

13 Березня 2021, 12:25
1134

Ще п’ять голів територіальних громад Волині підписали меморандум про співпрацю з Асоціацією місцевого самоврядування Прибужжя, керівником якої є помічник нардепа Ігоря Гузя, депутат Волиньради - Андрій Бокоч.

До її складу увійшли – Нововолинська і Володимир-Волинська міські громади та Затурцівська, Локачинська і Шацька, йдеться на сторінці у фейсбуці нардепа Ігоря Гузя.

Створення Асоціації у 2017 році ініціював народний депутат України Ігор Гузь з метою поглиблення комунікації та реалізації спільних проєктів та ініціатив. На сьогодні в її числі – 17 місцевих громад.

Урочисте підписання документів відбулося 12 березня під час щоквартальної зустрічі за участю голів територіальних громад виборчого округу № 19, депутатів Волинської облради, керівника Володимир-Волинської райради, керівника ДФС у Волинській області та представників Молодіжний центр Волині.

Під час заходу голови територіальних громад спільно з податківцями обговорили низку проблемних питань та шляхи їх вирішення. А представники Молодіжного центру розповіли про переваги роботи з молоддю та її невичерпний потенціал для розвитку громад.





Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром