У Благодатному рятувальники провели інформаційний рейд

10 Березня 2021, 10:15
713

З метою запобігання пожежам та трагічним випадкам рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору в селищі Благодатне.

Про це інформують на сайті рятувальників Волині.

Фахівці цивільного захисту провели інформаційно-роз`яснювальну роботу серед жителів селища, нагадали правила пожежної безпеки в побуті, роз’яснили небезпеку порушення правил експлуатації пічного опалення та побутових електричних приладів, поінформували громадян про порядок дій на випадок пожеж і кризових подій.

У ході зустрічей співробітники ДСНС закликали громадян для обігріву житлових приміщень не застосовувати несправних нагрівальних приладів, не залишати без нагляду робочі печі, не доручати нагляд за ними дітям, не застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини.

Спільно з начальником відділу з питань НС та ЦЗ населення та старостою Благодатного оглянули найпростіші укриття, що призначення для зниження комбінованого ураження людей від небезпечних наслідків надзвичайних ситуацій.

Для вихованців дошкільного закладу №8 рятувальники провели бесіду, під час якої пояснили небезпеку дитячих пустощів з вогнем та закликали діток бути обережними вдома і на вулиці, подарували тематичні календарики з правил безпеки.

У ході інструктажів рятувальники вручили громадянам пам’ятки про заходи безпеки життєдіяльності.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024