У Нововолинську затримали хулігана, який переховувався від слідства

22 Лютого 2021, 19:25
1036

Зловмисник два тижні переховувався від поліції.

Його виявили під час оперативно-профілактичного відпрацювання у Нововолинську 19 лютого. Про це інформують на сайті поліції Волині.

Ще 14 січня до правоохоронців звернувся 22-річний мешканець Володимир-Волинського району. Чоловік повідомив, що напередодні ввечері знайомий вистрілив із травматичної зброї йому в спину та ударив металевою палицею по голові. Його товариш, внаслідок конфлікту, отримав різані рани пальців рук.

Тоді чоловікам надали медичну допомогу та відпустили додому, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці встановили, що порушував правопорядок 41-річний житель Нововолинська. Чоловіку мали оголосити про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, проте він два тижні переховувався від органів слідства. 

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста хулігана виявили на території одного із сіл громади. Зловмисника затримали та доставили до суду. Там йому обрали запобіжний захід – 60 діб тримання від вартою. Зазначимо, що за скоєне чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39