На Іваничівщині вшанували пам'ять Сергія Байдовського

21 Лютого 2021, 09:20
Сергій Байдовський 1089
Сергій Байдовський

В Соснинському ліцеї  імені Сергія Байдовського відбулась година пам’яті  «Ангели майдану», 

Участь у заході взяли родина загиблого Сергія Байдовського, керівництво Іваничівської селищної ради, вчителі школи. Про це інформують на сайті Іваничівської громади.

Учні школи провели екскурсію для гостей в кімнаті-музеї Сергія Байдовського, де зберігаються його особисті речі.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляка та поставили живі квіти до пам’ятної дошки Героя, яка розміщена на фасаді приміщення школи.

На екрані демонструвалися світлини, які нагадали присутнім про тяжкі нелюдські випробування, які випали на долю українців. Усі присутні в залі пройнялися поетичними рядками, піснями, присвяченими Героям Небесної Сотні, які виконували учні школи.

Опісля шкільного заходу рідні та близькі загиблого Героя Небесної Сотні, дирекція Соснинського ліцею імені Сергія Байдовського, керівництво Іваничівської селищної ради зібрались на кладовищі у селі Менчичі аби вшанувати світлу пам'ять нашого Героя.

Настоятель Свято-Миколаївського храму села Мишів, протоієрей Василь Мавдрик та настоятель Ризо-Положенського храму села Менчичі, протоієрей Володимир Прус відслужили панахиду за загиблим Героєм України Сергієм Байдовським. 








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024