Як можна вклеїти фотокартку до паспорта під час карантину та чи буде за протермінування штраф

06 Лютого 2021, 10:00
1616

У Міграційній службі Волині роз'яснили, як можна вклеїти фотокартку до паспорта під час карантину при досягненні 25- та 45-річного віку.

Під час карантинних заходів вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України по досягненні 25- та 45- ти річного віку можна за місцем звернення. За несвоєчасно вклеєне фото штрафні санкції не застосовуються, йдеться на сторінці Міграційної служби Волині у фейсбуці.

На «гарячу лінію» Управління часто надходять питання:

- де під час карантину можна вклеїти фото?

- чи не штрафують за невчасно вклеєну фотокартку у паспорт по досягненню відповідного віку?

Під час карантину жодні штрафи не застосовуватимуться у зв'язку з несвоєчасним вклеюванням фотокарток до паспорту громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку.

Отже, якщо особі виповнилося 25 чи 45 років у період дії карантину, то вона матиме змогу вклеїти фото у паспорт протягом 30 календарних днів від дати припинення карантинних заходів.

Якщо ж місячний термін для вклеювання фотокартки не сплив до дня введення карантину, то перебіг цього терміну буде продовжено з дня припинення карантину.

Нагадуємо, що всі територіальні підрозділи Міграційної служби Волині працюють у звичайному режимі. Тож отримати послугу можна звернувшись до будь-якого підрозділу служби.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39