Оприлюднили графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання

30 Січня 2021, 16:20
729

Реєстрація на зовнішнє незалежне тестування розпочинається з 1 лютого і триватиме до 5 березня, основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 15 червня.

Про це повідомив в.о. директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко, передає Укрінформ.

“З 1 лютого розпочинається реєстрація для участі в ЗНО і вона буде тривати до 5 березня. До 30 квітня на сторінках всіх учасників будуть розміщені запрошення-перепустки, де буде зазначено в яку дату, де і який предмет складає учасник ЗНО. Додатковий період реєстрації триватиме з 6 по 18 травня. Фінальна стадія проведення ЗНО — додаткова сесія для окремих категорій учасників — з 29 червня по 16 липня”, - розповів Бойко.

В період з 1 лютого по 5 березня на додаткову сесію ЗНО можуть зареєструватися особи, які вказали на необхідність створення особливих умов, перебувають на тимчасово окупованих територіях, або на лінії зіткнення, у період основної сесії перебувають за кордоном або складають державні іспити чи беруть участь у міжнародних заходах, включених до офіційних заходів МОН, Мінмолодьспорту та Мінкультури тощо.

Читайте також: ЗНО: як оцінюватимуть випускників в умовах пандемії

В період з 6 по 18 травня на додаткову сесію ЗНО можуть зареєструватися особи, які є учасниками антитерористичної операції на сході країни, особи, які живуть у Криму та на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, особи, які перебувають в установах виконання покарань.

Окрім того, в цей час можуть зареєструватися особи, які мають проходити ДПА у формі ЗНО, але через поважні причини не зареєструвалися під час основного періоду реєстрації.

  • Основна сесія ЗНО розпочинається 21 травня тестуванням із хімії.
  • 24 травня – іспанська, німецька, французька мови,
  • 25 травня – англійська мова,
  • 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту),
  • 1 червня – українська мова, українська мова і література,
  • 4 червня – історія України,
  • 7 червня – фізика,
  • 10 червня – біологія,
  • 15 червня – географія.

Оголошення результатів з хімії — до 4 червня, з іноземних мов - до 18 червня, з математики та фізики - до 22 червня, з української мови, української мови та літератури, історії України та біології — до 25 червня, з географії — до 30 червня.

Результати додаткової сесії ЗНО оголосять до 23 липня.

Читайте також: Судили вчительку Ростанської школи, яка продажем соснових гілок збирала гроші на церкву

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39