В Іваничах піймали п'яного мотоцикліста: що вирішив суд

23 Січня 2021, 15:25
1359

Суддя Іваничівського районного суду розглянув матеріали справ про адміністративні правопорушення, що надійшли від Іваничівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності мотоцикліста за кермування в стані алкогольного сп'яніння.

Про це йдеться в постанові від 15 січня.

Чоловік 3 листопада 2020 року о 6:25 по вулиці Залізничній в Іваничах керував мотоциклом «Альфа» без номерного знака в стані алкогольного сп`яніння.

В попередні чотири судові засідання, які були призначені, не з`явився.

Ознайомившись із матеріалами справи, суддя прийшов до висновку, що в діях чоловіка наявний склад правопорушення, передбачений частиною 1 статті 130 КУпАП.

Вина ОСОБА_1 підтверджується наявними у матеріалах справи доказами, а саме:

- протоколом про адміністративне правопорушення у якому чоловік надав пояснення про те, що керував мотоциклом та був зупинений поліцією, в лікарню на медогляд їхати не треба, керувати мотоциклом до повного витверезення не буде, з протоколом згідний;

- результатом тесту на стан алкогольного сп`яніння показник якого становить 1,04 проміле;

- актом огляду на стан алкогольного сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів з яким чоловік погодився, згоду засвідчив власним підписом;

- письмовими поясненнями свідків;

- відеодоказом.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування всіма видами транспортними засобами строком на один рік.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024