Документи для призначення допомог потрібно подавати у Нововолинський ЦНАП

20 Січня 2021, 10:55
986

На виконання рішень Уряду, з 1 січня 2021 року особистий прийом документів для призначення всіх видів допомог проводиться через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Мешканцям Нововолинська необхідно звертатись за адресою: пр. Дружби, 27, І поверх.

Для мешканців селища Благодатного, старостинських округів с. Гряди і с. Грибовиця будуть здійснюватись виїзні прийоми адміністраторами ЦНАП.

Всі звернення надалі передаються для реєстрації та прийняття рішень щодо призначення допомог до відділу соціальних допомог і компенсацій управління соціального захисту населення (УСЗН).

Громадяни, які звертаються за призначенням допомог поштою (крім допомоги при народженні дитини, яка призначається за особистим зверненням або зверненням в електронній формі) надсилають документи за адресою: УСЗН, м. Нововолинськ, б-р Шевченка, 7.

Для вчасного прийняття рішення про призначення необхідно чітко заповнювати заяву та декларацію, не пропускати розділи, зазначати персональні дані всіх членів сім’ї, та вказувати номер контактного телефону заявника.

У випадках коли за інформацією Державної фіскальної служби виявлено невідповідність персональних даних, спеціалісти звертаються до заявників за вказаними номерами телефонів або відправляють повідомлення поштою для  усунення невідповідностей. Просимо вчасно реагувати та повідомляти необхідну для призначення інформацію.

У разі виникнення питань:

  • щодо призначення житлової субсидії необхідно звертатись за тел098 371 88 52;
  • щодо призначення допомог і компенсацій та їх виплати необхідно звертатись за тел. 3 15 06.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024