Іваничівське УТМР занедбало орендовані ставки у Мишеві, – депутат

17 Січня 2021, 15:25
2554

Відбувся виїзд керівництва Іваничівської селищної ради за участю депутатів у село Мишів.

Про це повідомляють на сайті Іваничівської громади.

Депутат Петро Лобаєвський підняв питання оренди ставків селі Мишів. Зі слів депутата, ставки в селі, які використовуються без належно оформлених договорів оренди занедбанні, утримуються в неналежному стані.

Депутат вказав на те, що жителі села Мишів неодноразово звертались у селищну раду щодо порушення правил утримання ставків орендарем – Іваничівською районною організацією Українського Товариства мисливців і рибалок в особі Холмецького М.М.

В зв’язку з тим, що ці ставки знаходяться за межами населеного пункту і підписання договорів оренди не входить в компетенцію Іваничівської селищної ради, голова селищної ради дала доручення створити робочу групу по вивченню питання, порушеного депутатом Петром Лобаєвським.

Зобов’язалися надати письмовий звіт за підписом голови робочої групи до 25 січня 2021 року та додати копію діючого договору оренди, зареєстрованого в установленому порядку.

Заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктору Березюку дали доручення звернутись в Державну екологічну інспекцію у Волинській області та Державне агентство рибного господарства у Волинській області по залученню їx працівників для обстеження ставків на предмет забезпечення виконання орендарем умов утримання, експлуатації згідно з договорами оренди з питань екологічної безпеки та правил утримання ставків.

Також йому доручили провести аналіз сплати податків орендарем за всі періоди оренди ставків, визначитись, чи була врахована при розрахунку орендної плати нормативно грошова оцінка за всі періоди. У разі необхідності підготувати лист по залученню аудиту сплати податків вищезгаданим орендарем.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024