У Нововолинську комунальники готові до роботи в складних погодних умовах

14 Січня 2021, 10:39
804

Питання про готовність комунальних служб до роботи під час ускладнення погодних умов у зимовий період на автошляхах територіальної громади розглянули на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яку провів міський голова Борис Карпус.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Щодо готовності комунальних служб  до роботи  під час ускладнення погодних умов, то перший снігопад засвідчив: вона налагоджена нормально. Ще з другої години ночі, як тільки засніжило, на траси вийшла снігоочисна техніка, а  в передобідню пору її вже скерували на території сільських громад Грядівського старостинського округу та Грибовиці. Для запобігання аварійним ситуаціям уже використано понад десять машин піскосуміші.

Міський голова Борис Карпус  детально зупинився на окремому дорученні першого заступника Голови  Державної служби з надзвичайних ситуацій,  у якому звернув увагу місцевих органів влади та служб цивільного захисту щодо сталого функціонування систем життєзабезпечення, енергопостачання  населених пунктів і транспортного сполучення під час погіршення погодних умов, зокрема, значному зниженні температури та сніговіях.

Керівники відповідних служб запевнили, що усі вони готові до роботи в екстремальних умовах і зроблять усе можливе, аби не допустити у нашому місті надзвичайних ситуацій.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024