У Нововолинську відкрили дев'ятий на Волині клієнтський простір для споживачів газу

30 Грудня 2020, 11:33
876

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Нововолинську відкрили сучасний клієнтський простір 104.ua для споживачів природного газу.

В приміщенні Нововолинської дільниці АТ «Волиньгаз» на вул. Княгині Ольги, 56 нововолинці та мешканці Іваничівського району можуть вирішувати всі газові питання – повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз». 

Новий клієнтський простір облаштований у форматі відкритого простору «Open space», обслуговуватиме близько 30 тисяч споживачів. Люди зможуть одержати в новенькому клієнтському просторі весь спектр послуг із розподілу газу та газопостачання. Клієнтів обслуговує четверо менеджерів. 

На Волині вже близько 100 тис. краян активно користуються онлайн-сервісами.

«Ми змінюємо життя людей на краще через впровадження нових сервісів та інноваційних технологій. Клієнт для нас найбільша цінність. Тепер можна, не виходячи з дому, всім вирішувати газові питання дуже швидко, за допомогою онлайн-сервісів. Зокрема, в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, чат-ботах Viber 7104 і Telegram 7104, наших мобільних додатках 104 Mobile Android 104 та 104 Mobile Light», – повідомив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. 


Разом із працівниками АТ Волиньгаз радість свята розділили  представники міської та районної влади і духовенства. Перерізали символічну стрічку з нагоди відкриття Центру обслуговування клієнтів голова правління «Волиньгаз» Мирослав Коротя, керівник Нововолинської дільниці газової компанії Олег Галій та заступник Нововолинського міського голови Олександр Громик. 

Про особливості та умови функціонування клієнтського простору розповіла начальниця волинського управління клієнтського сервісу Ольга Тимощук: «Відкриття Центру обслуговування клієнтів – новий етап реалізації комплексної стратегії переходу до європейських стандартів клієнтського сервісу. Ми кардинально переглянули підхід до клієнтів, скоротили відстань, які були між нами. На сьогодні інноваційний підхід, якісний сервіс та увага до потреб клієнта – стали найважливішими цінностями компанії «Волиньгаз». 


У Клієнтському просторі люди можуть замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, необхідні довідки, проєктну документацію. А також перевірити стан рахунку, звірити показання лічильника газу та замовити повірку лічильників, тощо.

Під час пандемії фахівці все ж радять берегти здоров’я та більшість питань вирішувати дистанційно - за допомогою онлайн-сервісів компанії та Контакт - центру за номером телефону: 067 33 39 104, який працює без вихідних щодня з 8:00 до 20:00.

Клієнтський простір у м. Нововолинську працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 за адресою: вул. Княгині Ольги, 56. 

1

На Волині відтепер функціонує 9 Клієнтських просторів 104.ua для споживачів природного газу в таких містах: Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському, Горохові, Ківерцях, Рожищі, Камені-Каширському та смт. Ратне.

Читайте також: У Рожищі відкрили Клієнтський простір для споживачів природного газу










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024