В Іваничах школярам показали роботу поліції «зсередини»

15 Грудня 2020, 15:47
1615

Співробітники Іваничівського відділення поліції підготували школярам ліцею села Старий Порицьк цікаві та пізнавальні розповіді і демонстрації, що яскраво розкривали роботу поліції «зсередини».

Діти відвідали чергову частину відділення поліції, дізналися обов’язки чергового. Про це повідомляють на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

Школярам розповіли про реформи, які відбулися в правоохоронній системі, новітні технології, які знаходяться на службі поліції.

Після того діти мали можливість побачити, як працює поліція, дізнатись про різні напрямки її діяльності.

Звісно, не обійшлося без демонстрації зброї та спецзасобів, які знаходяться на озброєнні поліцейських. Дітям продемонстрували бронежилети, захисні шоломи, браслети ручні, щити, та розповіли про їх призначення і порядок застосування. Також правоохоронці показали автомат Калашникова, пістолет Макарова та розповіли про їх тактико-технічні характеристики. Все це школярі могли потримати в руках та приміряти.

А на вулиці біля відділення поліції на хлопців та дівчат чекав поліцейський автомобіль, яким користуються правоохоронці. Бажаючі мали змогу посидіти за кермом службового автомобіля.

У цей день школярі вперше опинилися безпосередніми свідками і очевидцями роботи такого складного механізму, як відділення поліції. Про існування деяких з підрозділів вони раніше навіть не здогадувалися. Тому знайомство з їх співробітниками стало особливо пізнавальним.

Після демонстрації засобів захисту гості, обмінюючись враженнями, задавали запитання працівникам поліції, приміряли бронежилети та тримали в руках зброю. Діти залишилися задоволеними від екскурсії та можливо саме ці бесіди стануть для декого відправною точкою вибору майбутньої професії.

Також, діти мали можливість пограти у теніс з начальником відділення Вячеславом Мартинюком у відремонтованому спортзалі





1



 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024