Нововолинські рятувальники «гасили пожежу» на місцевому підприємстві

27 Листопада 2020, 10:11
1209

На ТзОВ «ХАН-Електробау Україна» відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання для рятувальників міста Нововолинськ.

26 листопада на пункт зв’язку частини 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська поступило повідомлення про пожежу у складському приміщені на підприємстві ТзОВ «ХАН-Електробау Україна», що у місті Нововолинськ на вулиці Шахтарській. Про це повідомляють на сторінці рятувальників у фейсбуці.

В ході практичного відпрацювання дій з гасіння пожеж та евакуації потерпілих рятувальники вдосконалювали свою майстерність, тренували чіткість та злагодженість в роботі.

Вогнеборці, що прибули на місце умовної пожежі, провели розвідку в ході якої виявили потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та надали першу домедичну допомогу. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики підприємства, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на підприємстві «ХАН-Електробау Україна».

Поставлена мета проведення навчально-тренувальних занять була досягнута, оскільки керівники підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань. До навчань були залучені рятувальники 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ та працівники Екстреної медичної служби.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024