У Нововолинську говорили про залучення інвестицій

25 Листопада 2020, 09:31
1606

Питання розвитку Нововолинська у напрямку залучення інвестицій стало темою зустрічі міської влади та бізнесу.

За «круглим столом» зібралися працівники виконкому, депутати  Нововолинської міської ради, представники найбільших промислових підприємств міста. Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

На запрошення міського голови Бориса Карпуса, своїм баченням  створення  нової версії Нововолинська  поділилася секретар Бердичівської міської ради, юристка, екологиня, PDM  консультант Юлія Лефтер, яка має неабиякий досвід роботи з інвестиційними проєктами. Вона окреслила основні аспекти у цьому напрямку, які зокрема, стосуються співпраці з Європейським інвестиційним банком, Європейським банком реконструкції та розвитку, залучення програм місцевого розвитку, НЕФКО та U-LEAD з Європою.

Юлія Лефтер наголосила, що нині за інвестора одночасно змагається 1421 громада. За її словами, важливо підготувати такі пропозиції, які приведуть інвестора саме у Нововолинськ.

«Для створення кейсів Нововолинська актуальним є промоція промислового потенціалу міста у середовищі міжнародних партнерів, максимальна співпраця з депутатами і  залучення та включення власників підприємств до процесу, а також зворотній зв’язок», -підкреслила Юлія Лефтер.


 

Присутні виявили зацікавленість  і у ході дискусії вносили свої пропозиції першочергових кроків.

На завершення зустрічі міський голова Борис Карпус  наголосив, що місцева влада відкрита для бізнесу та пропозицій.

«Ми хотіли б скористатися вашим інтелектуальним потенціалом, щоб розширити межі інвестиційних можливостей у Нововолинську, – зазначив Борис Сергійович, звертаючись до бізнесу. – Будемо спілкуватися з депутатами та переконувати їх у доцільності створення відділу, який би займався промоцією міста із залученням міжнародної технічної допомоги, впроваджував правильні кейси у реформування житлово-комунального господарства».

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024