За домашнє насильство судили жителя села Бужанка

23 Листопада 2020, 13:30
1071

Суддя Іваничівського районного суду в присутності особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності жителя села Бужанка за вчинення домашнього насильства.

Про це йдеться в постанові від 17 листопада

Чоловік, бувши раніше притягнутим до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 173-2 КУпАП, протягом року вчинив аналогічне правопорушення, а саме 13 листопада близько 23:00 в селі Бужанка Іваничівського району за місцем проживання вчиняв насильство в сім`ї психологічного характеру відносно своєї матері, а саме: ображав її, виражався нецензурними словами, шарпав за верхній одяг.

Читайте також: За те, що відлупцював дружину капцем, нововолинець отримав штраф

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненому визнав частково та пояснив, що конфлікти з матір`ю виникають з її ініціативи, оскільки він вживає алкоголь.

Вивчивши та дослідивши всі матеріали справи, беручи до уваги характер вчинених правопорушень, особу та майновий стан порушника, ступінь його вини, суддя вважав за необхідне та доцільне накласти стягнення у виді штрафу.

Суддя визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 173-2 КУпАП та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі тридцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Також доведеться сплатити судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024