Судили браконьєра, який «рибалив» на ставку у Колоні

16 Листопада 2020, 13:21
589

Суддя Іваничівського районного суду Федечко М.О. розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли від Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за незаконний вилов риби.

Про це йдеться в постанові суду від 11 листопада. 

26 вересня о 7:00 чоловік здійснював незаконний лов риби забороненим знаряддям лову риболовецькою сіткою у рибогосподарському водному об`єкті ставку в селі Колона на Іваничівщині, під час чого жодної риби не спіймав, тобто шкоди державі не заподіяв.

В судове засідання чоловік не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи, що підтверджується поштовим повідомленням про отримання судової повістки.

Суддя визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень з конфіскацією сітки. також доведеться сплатити судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024