Не можемо послабити карантин: що відповіли у Волинській ОДА на протести нововолинських підприємців

05 Листопада 2020, 22:00
12766

У Волинській облдержадміністрації озвучили позицію з приводу протестів підприємців та працівників торгівлі у Володимирі-Волинському, Нововолинську та Ковелі.

Під час брифінгу щодо ситуації з COVID-19 в області було озвучено, що самостійно послабити карантин Волинська ОДА не може.

На брифінгу також йшлося, що в Україні та на Волині за минулу добу зафіксовано рекордну кількість нових випадків захворювань на коронавірус. Окрім того, кількість летальних випадків вже за 5 днів листопада сягнула понад два десятки.

«Такі рішення може прийняти лише Державна ТЕБ та НС. На селекторній нараді голова ОДА озвучить пропозиції підприємців. Ми будемо комунікувати із Державною ТЕБ і НС і шукати шляхи виходу із цієї ситуації.

Бачення підприємців карантинних обмежень на найближчому засіданні Державної ТЕБ і НС ми озвучимо, якщо Державна комісія підтримає запропоновані нами обмеження, то вони будуть показані у протоколі. У свою чергу ми приймемо аналогічні заходи на регіональній комісії ТЕБ і НС», – зазначив заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Нагадаємо, 2 листопада у Володимирі-Волинському під міською радою на акцію протесту зібралися місцеві підприємці.

Читайте також: У Володимирі представники влади зустрілися з підприємцями: про що домовились у період карантину

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024