Роботодавці Іваничівщини взяли участь в «Естафеті досвіду»

03 Листопада 2020, 12:54
698

Роботодавці Іваничівщини взяли участь в «Естафеті досвіду», яка відбулася в онлайн режимі, реалізованому Клубом ділових людей України за підтримки програми USAID.

В ході онлайн зустрічі обговорили системи побудови продажів, визначили ефективні продукти крос-продажів та їх взаємодію. Про це інформують в Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Під час групової роботи учасники ознайомилися з системами побудови продаж. Навчилися визначати ефективні продукти крос продаж та їх взаємодію. Потренували стратегічне мислення та обмінялися досвідом у вирішенні викликів бізнесу. А також ознайомились із можливостями і ресурсами регіональних бізнес-асоціацій та способами співпраці.

Для ефективного продажу продукту потрібно зрозуміти чим зацікавити клієнта і як закрити покупку,виявляючи і іншу потребу клієнта,продати не лише потрібний йому продукт,а й запропонувати інші пропозиції продуктивної лінійки.

Дякуємо організаторам за змістовну Онлайн –конференцію. Надіємось на подальшу співпрацю для досягнення успіху та створення спроможного бізнесу.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024