У Нововолинську школярі переходять на дистанційне навчання

30 Жовтня 2020, 19:47
1387

Таке рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через стрімке поширення коронавірусної інфекції.

Засідання відбулося 30 жовтня. Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Нагадаємо, що у Нововолинську  встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Відповідно до нового карантинного зонування, ухваленого на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 00:00 2 листопада наше місто й надалі залишатиметься у цій епідеміологічній зоні.

Як свідчить статистика, кількість хворих на коронавірус збільшується з  кожним днем.  За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби, а ще один випадок хвороби завершився летально. Загалом у нашому місті зареєстровано 1129  випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. На даний час  хворіє понад 40 освітян міста.

Начальниця управління освіти Ольга Лакиш повідомила, що сьогодні зранку зафіксовані нові випадки інфікування  коронавірусом  серед працівників освіти, а також і серед дітей. Захворіли 2 працівники ДНЗ №7.

Тому рішенням комісії  робота однієї з двох чергових груп у  цій дошкільній установі – призупинена, а в інших дитячих садочках чергові групи продовжують працювати.

Комісія з ТЕБ та  НС рекомендувала керівникам закладів освіти з наступного понеділка, 2 листопада, перевести школи на дистанційне навчання на період дії «червоної» карантинної зони у місті.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024