Район.Свалява: на Закарпатті запустили перший в регіоні сайт мережі Район.in.ua

16 Жовтня 2020, 16:15
626

Холдинг CID MEDIA GROUP продовжує розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ й цього разу вирушили на Закарпаття.

Мережа сайтів Район.in.ua відкрила видання про життя Свалявської громади – Район.Свалява.

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а й на офіційній сторінці видання у Facebook. Також варто підписатися на пуш-повідомлення від Район.Свалява, щоб не пропускати важливих новин.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією, телефонуйте за номером +30666100220 або пишіть на електронну скриньку [email protected].

«Свалявщина – дуже гарний край, в якому проживають чудові люди. Ми хочемо розповідати їхні історії, говорити про традиції та звичаї, висвітлювати цікаві новини. Сподіваємось, що зможемо розкрити історію всього району крізь призму кожного жителя. Запрошуємо стати героями наших публікацій усіх мешканців громади!» – каже редакторка інтернет-видання Район.Свалява Ольга Магас.

Довідково: у мережі Район.in.ua працює вже 30 видань.

На Волині це – Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє вісім сайтів: Район.ОстрогРайон.ГощаРайон.КорецьРайон.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно, Район.Рівне та Район.Вараш.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти Бізнес.РайонРайон.Медицина, Район.Історія та Спорт на районі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39