Грабіжника магазину, якого у Нововолинську затримала продавчиня, відправили за решітку

14 Жовтня 2020, 15:56
Фото ілюстративне 1291
Фото ілюстративне

Суддя Нововолинського міського суду розглянув у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференцзв'язку з ДУ «Луцький слідчий ізолятор» кримінальне провадження щодо раніше судимого уродженця міста Нововолинська за крадіжки з магазинів.

Про це йдеться у вироку суду від 7 жовтня.

23 жовтня 2019 року, приблизно о 20:43 чоловік перебуваючи у магазині «Продукти 1161» ТзОВ «АТБ-Маркет» у Нововолинську таємно, повторно викрав із торговельної полиці магазину дві упаковки сушеної, солоної риби «Путасу» виробництва торгової марки «Своя Лінія» загальною вартістю 39 гривень, дві упаковки «Сьомги» філе-шматок на шкірі першого ґатунку загальною вартістю 234,8 гривні. Такими протиправними діями ОСОБА_1 спричинив ТзОВ «АТБ-Маркет» матеріальної шкоди на суму 273,8 гривні.

Читайте також: Грабував усе, що потрапляло під руки: судитимуть жителя Нововолинська за серію крадіжок

Крім того, 12 листопада 2019 року обвинувачений, керуючись корисливим мотивом з метою таємного викрадення чужого майна, перебуваючи в приміщенні іншого магазину шляхом вільного доступу, відволікаючи увагу продавця магазину, повторно таємно викрав одну коробку з тістечками «Тірамісу» вартістю 109 гривень. Однак при спробі покинути магазин із викраденим майном був помічений працівницею магазину, яка почала кричати з вимогою повернути викрадене.

Грабіжник почав втікати із приміщення магазину з викраденим майном. В цей час в приміщенні магазину перебувала працівниця закладу, яка почувши крик напарниці почала переслідувати чоловіка, якого наздогнавши, затримала.

Чоловік, не реагуючи на вимогу останньої повернути викрадене, утримуючи при собі коробку з тістечками, вкусив жінку за ліву руку,  проте жінка таки вирвала з рук грабіжника коробку з тістечками.

Чоловіка суд визнав винним у вчиненні кримінальних правопорушень,

Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном чотири роки.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024