З професійним святом вітали вчителів Нововолинська

03 Жовтня 2020, 11:55
845

Напередодні професійного свята освітян привітали у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості.

З теплими словами подяки до присутніх у залі  звернувся міський голова Віктор Сапожніков. Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Керівник міста відзначив високий рівень освіти в місті, подякував педагогам та усім працівникам освітніх закладів за  професіоналізм, самовідданість  та любов до обраної справи.

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання молодого покоління, впровадження інноваційних технологій в освітній процес Віктор Сапожніков вручив Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради Антоніні Білозьоровій, учительці української мови та літератури Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів школи № 6;  Олені Воропаєвій, бухгалтерці централізованої бухгалтерії управління освіти; Ілоні Грицевич, керівниці гуртка Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості; Лесі Красенко, керівниці гуртка Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості; Надії Шостак, заступниці директора з навчально-виховної роботи Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.


Також міський голова оголосив Подяку Людмилі Занічковській, учительці зарубіжної літератури Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Т.Г. Шевченка; Ганні Злотко, музичній керівниці Нововолинського дошкільного навчального закладу № 7; Світлані Шевчук, заступниці директора з навчально-виховної роботи Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8; Наталії Шуєвій, учительці історії Нововолинського ліцею № 1; Валентині Юрченко, старшій медичній сестрі Нововолинського дошкільного навчального закладу № 6.

Привітали колег зі святом начальниця управління освіти Ольга Лакиш та голова профспілки працівників освіти Ніна Гніровська.

Вихованці творчих колективів навчальних закладів міста подарували винуватцям свята музичні номери.

Читайте також: На Іваничівщині вітали освітян району

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39