На Іваничівщині вітали освітян району

03 Жовтня 2020, 09:03
1256

В залі засідань Іваничівської райдержадміністрації відбулись урочисті вітання освітян району в режимі онлайн.

З прийдешнім святом педагогів привітав заступник голови райдержадміністрації Ігор П’ятоха. Про це повідомляють на сайті райдержадміністрації.

«Вчитель – це не професія, а покликання, – зазначив Ігор Павлович. – Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах сьогодення виконання професійних обов’язків дається не просто. Та радує те, що свій обов’язок навчити дитину і захистити її ви виконуєте гідно».

Опісля Ігор Павлович вручив посвідчення «Відмінник освіти» з нагрудним знаком  учителю початкових класів КЗ «Грядівський ліцей» Людмилі Василівні Фем’як.

До вітань приєднались керуюча справами районної ради Ніна Шумська та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолій Семерей.

Своєю чергою начальник відділу Анатолій Семерей за сумлінну працю, високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління нагородив Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту педагогічні колективи району.

Читайте також: Освітян з Іваничівщини нагородили нагрудними знаками 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39