Державне підприємство «Волиньвугілля» має нового директора

25 Вересня 2020, 12:30
Юрій Ключковський 2015
Юрій Ключковський

У Нововолинську в ДП «Волиньвугілля» 25 вересня представили нового керівника.

За наказом Міністерства енергетики ним став Юрій Ключковський, який перед тим був директором із капітального будівництва, заступником технічного директора з інвестиційної діяльності і реструктуризації ДП «Львіввугілля», інформує БУГ. 

Повідомив про його призначення перед колективом вугільного підприємства Дмитро Цехмістер – начальник відділу енергомеханічного забезпечення та торфодобувних підприємств Департаменту вугільно-промислового комплексу. Зазначили, що Ключковський має 26 років досвіду роботи на керівних посадах у вугільних підприємствах.

Нагадаємо, з 21 вересня пішов з посади попередній гендиректор «Волиньвугілля» Юрій Благута. Пропрацював він три місяці.

Голову місцевого осередку НПГУ Сергія Макарова під час представлення цікавило, чи буде новий керівник відстоювати подальше існування шахти №9 «Нововолинська», адже Ключковський на попередній посаді займався питаннями реструктуризації.

Новопризначений керівник відповів, що потрібно розбиратися з усіма моментами. Однак разом з тим Ключковський зазначив: рішення керівництва потрібно виконувати.

Нагадаємо, у серпні на ДП «Волиньвугілля» надійшов лист від Міністерства, у якому йдеться про розробку документів та план передачі шахти №9 «Нововолинська» на ліквідацію.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39