В Іваничах шкільний стадіон перетворили на пасовище

18 Серпня 2020, 17:45
Фото ілюстративне 1967
Фото ілюстративне

Стадіон, що знаходиться неподалік Іваничівського ліцею, деякі місцеві господарі поволі перетворюють на пасовище для худоби. 

Про це у групі Іваничівщина написала Оленка Дудар.

«Так гарно пишуть що Іваничівський ліцей готовий до початку нового навчального року. Зате в дуже гарному стані пришкільний стадіон Іваничівсього ліцею, який перетворили на пасовище. Неодноразово в серпні побувала там і не могла дивитися, як постійно одна та сама жителька Іванич пасла спокійно свою худобу. Сморід страшний, коров’ячого посліду – купа, сміття багато, а трава не косилася, мабуть, з початку карантину. І ще до того всього хтось припинає двох своїх коників, кожного разу в іншому місці. Мабуть, підбирають де травички більше. Як можна дозволити таке і мовчати!!!! Це ж пришкільна територія!!! А ще один цікавий нюанс .... Щоб зручніше було виводити худобу на так зване шкільне пасовище, то, мабуть, навпроти своєї ж хати, ці жителі розібрали кусок забору і зробили собі окремий прохід. Невже ніхто цього не бачить ??? Стільки людей ходять цією дорогою і, мабуть, їм приємно нюхати цей сморід. Де дирекція ??? Де муніципальна поліція ??? Як діти мають там займатися ???» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що днями стало відомо, що освітяни Іваничівщини та органи місцевого самоврядування завершують роботи з підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Читайте також: Іваничівський ліцей готовий до початку нового навчального року. ФОТО

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024