Нападників, які вкрали у волинянина більше мільйона гривень, залишили під вартою

17 Серпня 2020, 17:00
873

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом жителям Житомирської області, які 2 серпня у Нововолинську вчинили розбійний напад на громадянина.

Про це інформує пресслужба прокуратури області. 

Нагадаємо, того ранку двоє нападників, застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, викрали у чоловіка барсетку з грішми в різній валюті на суму понад 1 млн грн та втекли автомобілем, за кермом якого перебував їхній третій спільник, у напрямку Львова.

За дві години правоохоронці затримали авто у Рівненській області. Під час затримання 50-річний раніше судимий уже за розбій громадянин намагався втекти зі здобиччю, проте це йому не вдалося.
І йому, і його спільникам – 48-річному раніше судимому та 24-річному не судимому жителям Житомирщини – повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах (ч.4 с.187 КК України), й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.
Сторона захисту оскаржила рішення суду про обрання такого запобіжного заходу в апеляційному порядку.
Проте Волинський апеляційний суд, дослухавшись до думки прокурорів, залишив усіх трьох підозрюваних під вартою.

Читайте також: У нововолинянина вилучили канабіс та арсенал зброї

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024