«Мій телефонний друг»: в Україні волонтери підтримуватимуть самотніх людей

11 Серпня 2020, 13:00
Розмова / Фото ілюстративне 680
Розмова / Фото ілюстративне

В Україні запустили благодійний проєкт «Мій телефонний друг», щоб підтримати людей, які опинилися на самоті, зокрема, під час ситуації з коронавірусом.

Волонтери проєкту, здебільшого молодь, телефонуватимуть самотнім людям старшого віку, людям з інвалідністю або багатодітним батькам, щоб поділитися корисною інформацією та підтримати у нелегкій ситуації. Про це інформують організатори проєкту.

Якщо вам або близькій вам людині може бути цікавим регулярне спілкування телефоном з молодою людиною, яка поділиться корисною інформацією або просто складе компанію, зверніться на «гарячу лінію» за номером 0 800 202 147 (з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 20:00).

Щоб стати телефонним волонтером в Україні, потрібно зареєструватися на платформі за посиланням та ознайомитися з інформацією і порадами від експертів проєкту.

«Ми всі дотримувалися карантину, щоби захистити себе та близьких. Навіть зараз, коли карантинні заходи пом'якшують, ми намагаємося менше бачитись один з одним та залишатися вдома. Але майже ніхто не замислюється над тим, що є люди, які роками живуть у такому «карантинному» режимі». У них немає тисячі друзів у соцмережах, вони не слідкують за життям сотень із них та не комунікують щодня із десятками знайомих. У них немає інтернету, а контакт зі світом забезпечують стаціонарний телефон, дротове радіо та телевізор. Як вам такий карантин?» – зазначають волонтери.

Читайте також: Як подати скаргу до Європейського суду для захисту своїх інтересів

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39