У Нововолинській лікарні відремонтують приймальне відділення

09 Серпня 2020, 13:14
1469

На Волині створять сім нових приймальних відділень європейського зразка.

Про це інформує Волинська ОДА.

На базі Луцької міської клінічної лікарні та Нововолинської центральної лікарні невдовзі розпочнуться роботи з реконструкції приймальних відділень. Для цих об’єктів провели тендерні процедури та оголосили переможців на проведення будівельних робіт. Також оголосили тендер для Ратнівської центральної районної лікарні.

Реконструкція приймальних відділень проводитиметься й в інших опорних закладах регіону, а саме: КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради, КНП «Камінь-Каширська центральна районна лікарня», КНП «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Ковельської міської ради, КНП «Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради», КНП «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської районної ради.

В рамках підпрограми «EMERGENCY 2020» на Волині буде реконструюють та обладнано 7 нових, сучасних приймальних відділень європейського зразка. Фінансування добудови опорних лікарень здійснюватиметься із державного та місцевих бюджетів на умовах співфінансування.

Будівельні роботи здійснюватимуться відповідно до брендбуку, виготовленого спеціалістами Міністерства охорони здоров'я України. Відтак, дизайн приміщення буде єдиним для всіх закладів: від кольорової гами до розташування кімнат та приміщень.

Читайте також: Нововолинський музей потрапив до Всеукраїнського культурного проєкту

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39