Житель Нововолинська вкрав авто у свого приятеля

05 Серпня 2020, 07:21
Викрадений автомобіль 625
Викрадений автомобіль

Житель Нововолинська викрав транспортний засіб у свого знайомого, проте далеко втекти від поліції йому не вдалося.

За добу після звернення потерпілого правоохоронці знайшли і автомобіль, і зловмисника. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

3 липня, близько 8:00 години, до поліції звернувся 37-річний житель Нововолинська та повідомив про викрадення його автомобіля «ВАЗ-21063». Транспортний засіб був припаркований у дворі потерпілого. Співробітники кримінальної поліції зібрали всю необхідну інформацію та протягом доби встановили причетність до скоєння злочину 39-річного місцевого жителя.

Нагадаємо, нещодавно у нововолинця вкрали майже мільйон гривень: поліцейські оперативно затримали грабіжників 

Зловмисник на викраденій автівці доїхав до Локачинського району, де закінчилося пальне. Автомобіль він покинув та повернувся у Нововолинськ. Оперативники сектору кримінальної поліції встановили місцезнаходження зловмисника та автомобіля. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик Локачинського відділення поліції.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024