У нововолинця вкрали майже мільйон гривень: поліцейські оперативно затримали грабіжників

03 Серпня 2020, 09:50
Грабіжники 1755 Джерело: https://vl.npu.gov.ua/
Грабіжники

Волинські та рівненські поліцейські спіймали зухвалих грабіжників, котрі пограбували мешканця міста Нововолинськ.

Нині вони затримані відповідно до ст. 208 КПК України, інформує пресслужба поліції Волинської області.


Підозрюваним загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років, відповідно до ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). 

Нагадаємо, нещодавно керівникам шахти №9 оголосили про підозру за розтрату держкоштів на понад пів мільйона гривень.

Повідомлення про те, що в Нововолинську, біля ринку, невідомі відкрито заволоділи значною сумою грошей, поліцейські отримали 2 липня, близько 8:00 години ранку.

Зловмисники під час пограбування використали газовий балончик та завдали кілька ударів потерпілому. Вирвавши барсетку з рук, вони сіли на автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

Працівники карного розшуку та слідчі, які прибули на місце події, отримали детальний опис підозрюваних та їхнього транспортного засобу, переглянули відео з камер спостереження та негайно передали це в орієнтування іншим нарядам поліції.


Приблизно через півтори години патрульні поліцейські з м. Рівного на стаціонарному посту Опарипси зупинили автомобіль, що підходив по орієнтуванню. Водій помітно занервував та намагався втекти у лісосмугу, а під час втечі намагався позбутись невідомого пакунка.

Із застосуванням спеціальних заходів примусу рівненські патрульні затримали водія та двох його пасажирів. На місце викликали слідчо-оперативну групу Нововолинського відділення поліції та працівників управління карного розшуку ГУНП у Волинській області, які проводили подальші слідчі дії.

Поліцейські встановили, що у пакунку була значна сума коштів різної валюти (долари, гривні, євро, злоті та інші), загалом, близько одного мільйона гривень, які, ймовірно, викрали у потерпілого нововолинця. 


 

Читайте також: Іваничівські прокурори оголосили про підозру водію, котрий намагався дати хабар поліціянтам

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39