У Нововолинську 25 юнаків призвали до війська

29 Липня 2020, 08:40
Призовники / Фото ілюстративне 790 Джерело: https://zmist.pl.ua/
Призовники / Фото ілюстративне

У зв’язку з пандемією коронавірусу, цьогорічна весняна призовна кампанія в Україні є нетиповою. Вона розпочалася ще у травні  та завершується 31 липня.

Про це пишуть на сайті Нововолинської міської ради із посиланням на Волинську ОДА.

 Як повідомили у Волинському обласному військовому комісаріаті, Волинська область стала першим регіоном в Україні, де план щодо весняного призову виконали стовідсотково. Завершальна відправка юнаків до війська відбулась 23 липня у військовому комісаріаті. Зокрема, на Волині на строкову службу призвали 535 юнаків. 

Нововолинськ також справився із плановим завданням. З Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату до українського війська пішли служити 25 юнаків.

Усіх призовників відправили з обласного збірного пункту до Збройних Сил України та інших військових формувань. Волинські юнаки будуть проходити військову службу у військових частинах та підрозділах Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та Державної спеціальної служби транспорту.

Найбільше призовників служитимуть у Збройних Силах України – 358 осіб, майже 150 – у Національній гвардії України та 30 осіб – стали прикордонниками.

Як зазначив заступник обласного військового комісара Юрій Кучер, усі юнаки перед відправленням до обласного збірного пункту пройшли тестування методом ІФА. Також забезпечили дотримання усіх карантинних вимог, зокрема, соціальної дистанції, маскового режиму, дезінфекції.

Читайте також: На Іваничівщині викрили два пункти незаконного продажу пального

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024